Air Alixo, professionele reinigers voor airconditioning, warmtepompen en koelsystemen

HVAC REINIGERS

Warmtepompen en airconditioners spelen een cruciale rol bij het handhaven van het comfort binnenshuis, maar hun efficiëntie kan na verloop van tijd afnemen als ze niet goed worden onderhouden. Regelmatig reinigen is essentieel om je airco-eenheid optimaal te laten werken en om de kwaliteit van de lucht die erin circuleert te garanderen. Air Alixo reinigers helpen je bij het onderhoud van je airco-eenheid om hun efficiëntie te verbeteren en hun levensduur te verlengen.

HET BELANG VAN HET REINIGEN VAN AIRCONDITIONING UNITS:

Verbeterde efficiëntie:

Het regelmatig reinigen van de onderdelen van je HP / AC-eenheid, zoals de filters, spoelen en vinnen, kan de efficiëntie verbeteren. Wanneer deze onderdelen schoon zijn, hoeft het systeem minder hard te werken om uw ruimte te koelen, wat leidt tot energiebesparing.

Betere luchtkwaliteit:

Schone HP/AC-units helpen de luchtkwaliteit binnenshuis op peil te houden door de circulatie van allergenen, stof en verontreinigende stoffen te beperken. Dit is vooral belangrijk voor mensen met allergieën of aandoeningen aan de luchtwegen.

Langere levensduur:

Goed onderhoud kan de levensduur van je warmtepomp of airconditioning verlengen. Als het systeem efficiënt en zonder onnodige belasting werkt, is de kans kleiner dat het voortijdig kapot gaat.

AIR ALIXO zijn commerciële reinigers die speciaal zijn ontworpen voor warmtepompen, airconditioning en koeleenheden. Door de juiste Air Alixo reinigingsproducten te gebruiken en een consequent onderhoudsschema te volgen, kun je het hele jaar door genieten van koele en schone lucht, terwijl je het energieverbruik vermindert en de levensduur van je airco-eenheid verlengt.


Air Alixo airco reiniger
Air Alixo biologisch afbreekbare producten

BIOLOGISCH AFBREEKBARE PRODUCTEN

Air Alixo biologisch afbreekbare producten, een veilige en milieuvriendelijke keuze

Het gebruik van biologisch afbreekbare reinigingsproducten is niet alleen goed voor je huis, maar ook voor het milieu. Air Alixo biedt biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen voor spoelen en condensors

Waarom biologisch afbreekbare producten overwegen?

  • Milieuvriendelijkheid
  • Veiliger voor allergieën en gevoeligheden
  • Veilig voor kinderen en huisdieren
  • Niet giftig voor in het water levende organismen
BESPAAR ENERGIE
VERLENG DE LEVENSDUUR

Aanbod

biologisch afbreekbare reiniger
AIR ALIXO BIODEGRADABLE CONDENSOR CLEANER - BIOLOGISCH AFBREEKBARE REINIGER DIE ALLEDAAGS VUIL UITERST EFFECTIEF VERWIJDERT
100% biologisch afbreekbare reiniger voor afwasbare oppervlakken van buitenunits van warmtepompen en airconditioning. De biologische formule maakt de reiniger zeer veilig in gebruik.
biologisch afbreekbare reiniger - geurverwijderaar
AIR ALIXO BIODEGRADABLE COIL CLEANER - REINIGT EN VERWIJDERT SLECHTE GEUREN
100% biologisch afbreekbare reiniger voor afwasbare spoelen en oppervlakken van warmtepompen en ac binnenunits. De biologische formule maakt de reiniger zeer veilig in gebruik. Gebruiksklaar.
heavy duty condensor reiniger
AIR ALIXO HEAVY DUTY CONDENSOR CLEANER - BESCHERMT TEGEN VERVUILING VAN BUITENAF
Sterke HD-formule die het dikste vuil, olie of vet oplost zonder de oppervlakken van buitenunits te beschadigen. (Alu) plaatvriendelijk. Concentraat of kant-en-klare spray.
Universele reiniger koelsystemen - AC/WP units
AIR ALIXO UNIVERSAL POWER COIL CLEANER - ALGEMENE REINIGING VAN AC / WP UNITS EN KOELSYSTEMEN
Universele reiniger die effectief ontvet, deodoriseert en vuil verwijdert zonder de afwasbare oppervlakken van AC-units en koelsystemen binnenshuis aan te tasten. Bordvriendelijk. Concentraat of kant-en-klare spray.
reiniger behuizingen binnen- en buitenunits
AIR ALIXO CASE CLEANER - REINIGT BEHUIZINGEN
Air Alixo reiniger die effectief oppervlakkige vlekken, vuil en vet verwijdert van behuizingen. Veilig voor de meeste plastic of metalen behuizingen van binnen- en buitenunits (testen voor gebruik).
reiniger vervuilde condensafvoerpijpen
ONE SHOT DRAIN CLEANER - REINIGT VERVUILDE CONDENSAFVOERPIJPEN
Single shot formule voor intensief gebruik. Lost het dikste vuil en vet in afvoerpijpen op en verwijdert nare geurtjes. Breekt organische verstoppingen af. Gemakkelijk te gebruiken dankzij het mondstuk.
Geconcentreerd bactericide/fungicide
BACTISAN - DESINFECTIEMIDDEL VOOR VERDAMPERS, WERKZAAM TEGEN BACTERIËN EN GISTEN
Geconcentreerd bactericide/fungicide geschikt voor desinfectie van verschillende oppervlakken, systemen, gebruiksvoorwerpen en instrumenten.
Air Alixo Producten van Linum


MEER INFORMATIE OVER ONZE PRODUCTEN ? DOWNLOAD DE MSDS OF ALGEMENE FOLDER